Zamieszczone przez rss
Z własnych obserwacji, chcesz spalić najmniej paliwa jezdzij w granicach 90km/h :wink:

:wink:
)

ops: ...

Ale na trasie nie ma co sie pierdzielic, czasem jak nie moge kogos wyprzedzic z pędzącego jeża wbijam 3-ke i cisne pod czerwone A jak jest czas i miejsce to nawet nie trzeba z 5-tki schodzic. Jak na te "marne" 105 koni skrzynia imho jest ustawiona super.
Ale na trasie nie ma co sie pierdzielic, czasem jak nie moge kogos wyprzedzic z pędzącego jeża wbijam 3-ke i cisne pod czerwone A jak jest czas i miejsce to nawet nie trzeba z 5-tki schodzic. Jak na te "marne" 105 koni skrzynia imho jest ustawiona super.

ale napisałem, że przy 150 nie jest za głośno, bo może być głośniej, np. przy 180 - a zrobiłem taka trase na autostradzie w Cro - ponad 200 km. Musiałem zdążyć na kolację. Przy 150 jest o niebo ciszej. Napisałem, że dla mnie to złoty środek miedzy hałasem, spalaniem i szybkościa pokonania trasy. A spalanie przy 150 aż 11 - 12 ? Sporo mniej. Wiadomo, że nawet na autostradzie nieraz się zwalnia, ale generalnie jak jade 150 (a ostatnio jechałem nocką po luźnej chorwackiej autostradzie ponad 400 km) spalanie nie przekroczyło 9 l. jak by mi paliła 12 - to by mnie na wczasy nad Adriatykiem nie było stać.a :szeroki_usmiech
Komentarz